CV


Een persoonlijk CV is het belangrijkste middel om je te presenteren als je gaat solliciteren. Ook voor een freelancer die zichzelf aanbiedt bij de klant of een intermediair is een CV belangrijk. De sollicitatiebrief, kan je zien als een introductie van je CV. MaakBaan kan je een schriftelijk advies (per e-mail) geven met betrekking tot je CV en/of sollicitatiebrief. Als je naar aanleiding van dit advies samen met MaakBaan meer aandacht aan jouw manier van solliciteren wilt besteden, kun je kiezen voor meer begeleiding.

Loopbaancoaching


In gemiddeld drie coach gesprekken krijg je inzicht in wat jouw specifieke kennis, vaardigheden en eigenschappen zijn en hoe je deze overtuigend kan presenteren, in je brief je CV en het persoonlijk gesprek.

Het resultaat:


Bewustwording van jouw persoonlijke kwaliteiten;
Duidelijkheid over welk werk bij jou past;
Je presentatie wordt meer overtuigend;
Een overtuigend CV en of sollicitatiebrieven.
Elk traject wordt op maat samengesteld. Met loopbaantests kan snel inzicht verkregen worden in wat jij belangrijk vindt in je werk of welke werkomgeving het beste past bij jouw persoonlijkheid. MaakBaan geeft vakkundige uitleg van deze tests met betrekking wat de uitslag voor jou betekent.


Cliënten over MaakBaan