Nieuwe workshops DISC, kernkwadranten en studiekeuze

DISC en kernkwadranten


Deze workshop gaat dieper in op de valkuilen die horen bij de geanalyseerde gedragsstijlen en hoe je daar mee om kan gaan. Door de combinatie van de DISC theorie en de Kerkkwaliteiten van Ofman, wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het gedragsprofiel. Een dimensie die ingaat op het gevoel dat je krijgt door je eigen gedrag en het gedrag van anderen.

Van allergie tot kwaliteit


Met de allergie en valkuilen van gedrag als ingang komen de deelnemers aan deze workshop via een andere weg weer naar het gedrag waar juist hun kracht ligt. Heel praktisch wordt op deze manier een middel aangedragen om vanuit jouw valkuil weer naar je kracht toe te gaan.

De workshop voor studenten


Voor welke studie kom jij je bed uit? Deze workshop is met de instrumenten samengesteld waarmee MaakBaan in de zakelijke dienstverlening haar klanten helpt. Deze analyses van gedrag en drijfveren, zijn nu betaalbaar gemaakt in een workshop speciaal voor (aankomende) studenten.

Betaalbaar en professioneel


Met deze workshop kunnen nu ook studenten profiteren van de voordelen, meer over hun gedragsvoorkeur en motivatie te weten te komen. MaakBaan helpt met de vertaling naar een keuze voor een studie, waar zij graag hun bed voor uit willen komen. Aan het einde van de dag gaan de studenten met een persoonlijk samengesteld rapport naar huis, zodat ze het thuis (met hun ouders) nog eens na kunnen lezen. MaakBaan workshop voor studenten brochure.