Passende Acquisitie


In elke man of vrouw schuilt een verkoper. De kunst is om die in jezelf te ontdekken en om daarmee op je eigen manier acquisitie te gaan doen.

Gedrag, houding en specifieke kwaliteiten:


Als je je eigen gedrag in kaart kunt brengen, inzicht hebt in jouw motivatie en weet waar je goed in bent, kun je je eigen stijl van verkopen ontwikkelen. Leer daarbij de klant inschatten en pas een adequate stijl van communiceren toe.

Individuele coaching of workshop: passende acquisitie


Eerst wordt uitgelegd hoe je het verkoop proces kunt inrichten of hoe je (telefonisch) acquisitie kunt gaan doen. Vervolgens wordt de link gelegd tussen jouw gedrag, houding en kwaliteiten en jouw eigen manier van verkopen. In de workshop gaan we ook oefening, waarbij de workshop deelnemers elkaar coachen op authenticiteit in verkoopgedrag. Verkopen wordt zo een activiteit die ook bij jouw past.

Individuele coaching


Veel klanten van MaakBaan zijn kleine zelfstandigen die zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen verkoop of acquisitie. Bij deze klanten wordt dit onderwerp in het individuele coachtraject meegenomen. Meer lezen over individuele coaching?