Passende Acquisitie


In elke man of vrouw schuilt een verkoper. De kunst is om die in jezelf te ontdekken en om daarmee op je eigen manier acquisitie te gaan doen.

Gedrag, houding en specifieke kwaliteiten:


Als je je eigen gedrag in kaart kunt brengen, inzicht hebt in jouw motivatie en weet waar je goed in bent, kun je je eigen stijl van verkopen ontwikkelen. Leer daarbij de klant inschatten en pas een adequate stijl van communiceren toe.

Workshop passende acquisitie


In het eerste deel van de workshop wordt uitgelegd hoe je het verkoop proces kunt inrichten of hoe je (telefonisch) acquisitie kunt gaan doen. In het tweede deel van de workshop wordt de link gelegd tussen jouw gedrag, houding en kwaliteiten en jouw eigen manier van verkopen. Met oefeningen waarbij de workshop-deelnemers elkaar coachen op authenticiteit in verkoopgedrag, wordt verkopen een activiteit die ook bij jouw past.

Individuele coaching


Veel klanten van MaakBaan zijn kleine zelfstandigen die zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen verkoop of acquisitie. Bij deze klanten wordt dit onderwerp in het individuele coachtraject meegenomen.