Het coachen van professionals


Werkt u in uw bedrijf met professionals? Dan weet u dat als u deze professionals zoveel mogelijk faciliteert u het beste uit uw professionals kunt halen en dus uw klanten optimaal kunt bedienen.
Maar weet u ook hoe u uw professionals optimaal kunt faciliteren? De ene professional is de andere niet. En weet de professional zelf wel hoe hij het beste uit zichzelf kan halen?

Het wat, het hoe en het waarom


Om inzicht te krijgen in de juiste manier van aansturen en de juiste manier van faciliteren kunt u bij MaakBaan ondersteuning krijgen bij het coachen van professionals. Het gaat om leiding geven en leiding nemen, inzicht in gedrag en inzicht in de motivatie van zowel de professionals als de manager.

Persoonlijke ontwikkeling


Het coachtraject van MaakBaan is gericht op de bevordering van de persoonlijke ontwikkeling door de emotionele vaardigheden te verbeteren. De zelfkennis of het zelfinzicht dat hiervoor nodig is wordt snel verkregen door de professionele hulpmiddelen die MaakBaan in kan zetten, zoals de MDI analyses voor de werkgerelateerde drijfveren en gedragsvoorkeur.

Leiding geven of coachen?